Restaurant Toscana


Restaurant Toscana byder på spændende mad, god vin og en hyggelig atmosfære, der kun kan opleves i Toscana regionen i det centrale Italien. Her finder De det Italienske såvel som det internationale køkken.
Maden tilberedes, med de bedste råvarer og anrettes så det ikke kun bliver en velsmagende ret men også en oplevelse for øjet. Hertil serveres udsøgt vin fra Italien, Chile, Australien og Frankrig. Dette nydes i store åbne lokaler, hvor køkkenet har en central placering, så gæster kan følge kokkens tilberedning.


Den måske smukkeste og mest tiltalende af alle regioner. I århundreder har kunstnere, filosoffer mm. samlet sig her for at nyde landskabet, kunsten, maden og vinene. Den mest kendte vin er Chianti.

Den har fået sit navn efter det område, hvor den dyrkes. Det er en rubinrød vin med duft af urter og violer, med en vis stramhed og en frisk syre. Flere druesorter indgår i disse vine, men klart dominerende er Sangiovese. Navnet er udledt af Sangue di Giove, - der betyder Jupiters blod!


Bordbestilling alle dage 10-22